Welkom bij Zoute Schorre
Wens je graag meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

Door op verzenden te klikken, gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Bezoekdag & Brunch 17 augustus 2024

Zoute Schorre organiseert op zaterdag 17 augustus een brunch van 10.00 tot 14.00.

Aansluitend is er de mogelijkheid om een afgewerkte woning te bezoeken.

We verwelkomen je graag. Schrijf je hier vooraf in.

Over POC Partners

BV387 C 2020 06 24 s RGB

POC Partners
25 jaar ervaring in vastgoed

Van de Knokse dijken tot de Poolse stranden: projectontwikkelaar POC Partners weet al ruim 25 jaar van aanpakken als het gaat om vastgoed aan de kust, nationaal én internationaal. Continu onderzoeken, vergelijken en analyseren bleek daarbij de sleutel tot succes. Inmiddels kan de vastgoedspecialist als geen ander inschatten hoe en waar mensen het liefst wonen aan zee.

BV387 D 2020 06 12 s RGB

Details maken het verschil

Serge Tourlouse, projectleider bij De Zoute Schorre: "Uiteraard is locatie altijd een prioriteit in de vastgoedsector. Maar het is meer dan dat. Mensen willen zich thuis voelen, en dan zijn het vaak de details die het verschil maken. Enerzijds is het aan ons om een doordacht concept te ontwikkelen en op zoek te gaan naar de beste materialen en oplossingen, anderzijds moeten onze klanten alle vrijheid krijgen om hun woning in te richten zoals zij zich er meest comfortabel bij voelen."

BV387 A 2020 06 03 s RGB

Meer doen dan standaard

Ook bij De Zoute Schorre werd uitzonderlijk veel aandacht besteed aan de details. Tourlouse: "We doen altijd ons best om klanten zoveel mogelijk waar te geven voor hun geld. Dat houdt ook in dat we niet achteruit gaan zitten zodra een project voldoet aan de minimumvereisten. Dat de woningen van De Zoute Schorre volledig onderkelderd zijn en allemaal over 3 parkeerplaatsen beschikken, is daar een goed voorbeeld van. We zouden het onszelf makkelijk kunnen maken door dergelijke zaken niet te voorzien, maar dat is niet waar we als projectontwikkelaar voor staan."

Architect: Piet Bailyu

"We houden de controle van begin tot eind in handen. Zo zijn we zeker dat elke woning voldoet aan de kwaliteitseisen die we voor ogen hebben."
M Zoute Schorre 21